Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 26

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Тетовски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Светиниколски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Струмички

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Кочански

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

• Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и маркетинг материјали со цел соодветно информирање на клиентите за продуктите и тековните понуди на Компанијата; • Теренска работа во различни градови во д

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Велешки

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

• Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини; • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи; • Одговорна, мотивирана и стабилна личност; • Флексибилност за работа на терен; • Возачка дозвола Б категорија, ак

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Remote Customer Support Representative Roles & Responsibilities: Respond promptly to customer inquiries via phone, email, and chat regarding product-related issues, service questions, and general inquiries. Efficiently log and manage support cases

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Велешки

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Кумановски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Гостиварски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: Изи Лајф Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Бараме НОВИ ЧЛЕНОВИ, кои можат да се приклучат кон нашиот тим како ОПЕРАТОРИ ВО КОЛ ЦЕНТАР, телефонска продажба на продукти и да бидат дел од нашата неверојатна, талентирана и ентузијастирана екипа. Работиме и зборуваме со различни видови на луѓе. Н

Кон огласот

Фирма: TELUS International Europe

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

* Please note that this opportunity is available only for candidates currently located Anywhere in Bulgaria. ** If you are based outside of the country, we provide relocation assistance to help you join our team in Sofia. We are looking for an en

Кон огласот

Фирма: ЕТТ инженеринг корп дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

ЕТТ Инженеринг -Скопје бара електроинсталетери на неопределено време . Плата по договор.

Кон огласот

Фирма: TELUS International Europe

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

*Please note that the position is based in Sofia, Bulgaria and we will help you to relocate if you are based outside the country Are you ready to take the next step in your career? If your answer is YES – join the leader in the CX (Customer Experien

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Штипски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Тетовски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Светиниколски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Кочански

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Струмички

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот