Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 15

Фирма: ЛТД ПАНЕВСКИ ДООЕЛ

Регион: Штипски

Индустрија: Производство

Опис

Фирмата ПАНЕВСКИ ЛТД дооел има потреба од работник на ЦНЦ машина за кроење на иверица. Плата по договор. Контакт: 070/370-500 - Мартин Огласот е валиден до 24.06.2024

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

оператор во произвоство средства за хигиена и козметика

Кон огласот

Фирма: Мис Глобус

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Производство

Опис

Мис Глобус е компанија која е повеќе од 30години присутна на македонскиот пазар со месни производи и преработка на месо. Се бара возач со б категорија Услови за работа: Редовна месечна плата; Полно работно време- 40 часа; Работни задачи: Управув

Кон огласот

Фирма: Мис Глобус

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Се бара РАБОТНИК ВО ПАКОВНО Услови за работа: Редовна месечна плата; Полно работно време- 40 часа; понеделник до петок Пријатна работна атмосфера; Оператор во паковно, пакување на сувомеснати производи

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 30000

Опис

Да има работно искуство во матерјално воденје на документација имаме цфма програма

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

општи работници во произвоство без раб искуство

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 1

Опис

Фирма:Дооел Марио Матео Дејност: индустриски кетеринг Локација: Кујна во Кромберг и Шуберт Работно место: Оперативен менаџер Работни обврски:организација на работа во кујна, контрола на кујна, спроведување на процеси на работа.

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 1

Опис

Фирма: Дооел Марио Матео Дејност: индустриски кетеринг Локација: Кантина во Кромберг и Шуберт Работно место: продавач/ка во кантина Работни обврски: подготвување и послужување на пијалоци, добра комуникација со клиенти. - Платен годишен регрес, раб

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 22567

Опис

Се бара продавач/ка за во кантина , платен годишен регрес, бесплатен оброк, слободен превоз, работа во три смени.

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 22567

Опис

Се бара продавач/ка за во кантина , платен годишен регрес, бесплатен оброк, слободен превоз, работа во три смени.

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 22567

Опис

Се бара продавач/ка за во кантина , платен годишен регрес, бесплатен оброк, слободен превоз, работа во три смени.

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

ТЕХНОЛОГ -ЛАБОРАНТ

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

Технолог-раководител на погон

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Струмички

Индустрија: Производство

Опис

Земјоделски Агроном- за суровина

Кон огласот

Фирма: АНМА ПЛАСТ

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Опис

Водечката компанија АНМА ПЛАСТ Битола, има потреба за зголемување на кадарот за работа, потребни се оператори во производство кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството. Работни зад

Кон огласот