Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 15

Фирма: МЕДИКУС

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Фармација

Опис

Позиција ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручен соработник Ве покануваме да работите за најголемиот светски бренд, ЕСИ – додатоци во исхраната. ЕСИ е златен стандард за хербални производи кај нас и во светот. Во Македонија е присутен од 2003 година и е етаблира

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје-Волково, компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи има потреба од 1 лице за позиција Аналитичар Опис на одговорности: -Одговорен е за континуирано подобрување, мерење и анализирање на процесите. -Одгов

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје, Компанија со 20 годишна традиција и импресивни чекори во однос на воведувањето и дистрибуцијата на широк спектар на високо квалитетни уникатни и по пристапни цени производи , со одлична поставеност на македонскиот пазар и со разви

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје, Компанија со 20 годишна традиција и импресивни чекори во однос на воведувањето и дистрибуцијата на широк спектар на високо квалитетни уникатни и по пристапни цени производи , со одлична поставеност на македонскиот пазар и со разви

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје, Компанија со 20 годишна традиција и импресивни чекори во однос на воведувањето и дистрибуцијата на широк спектар на високо квалитетни уникатни и по пристапни цени производи , со одлична поставеност на македонскиот пазар и со разви

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Дипломиран Фармацевт со работно искуство или без работно искуство во Аптека , за работа во Аптеки ( Тинекс Скопје ) по Договор на Неопределено. Својата CV биографија да се прати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на тел 2465 72

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар со положен Државен Испит за работа на неопределено во аптека ,својата CV биографија да се прати на galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на тел. 2465 725 .

Кон огласот

Фирма: Аптека

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

ПЗУ Аптека СТАТЕРА Скопје За проширување на својот Тим, вработува: ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР за работа во општина Центар, Скопје Потребни квалификации:  ССП - Фармацевтски техничар  Положен стручен испит и Лиценца за работа Плата, бонуси, ра

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје, компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи, има потреба од 1 лице на позиција Дизајнер. -Дизајн и графичко уредување на сите потребни рекламни материјали (со подготовка за принт и online) -Осмислување

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје, компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи има потреба од 1 лице на позиција Аналитичар. Опис на одговорности: -Одговорен е за континуирано подобрување, мерење и анализирање на процесите. -Одговорен е

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Кумановски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар во Аптека по Договор на Неопределено , својата CV биографија да се испрати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на Конт.Тел. 02/2465 725

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје фабрика за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи, има потреба од 1 лице на позиција магационер. Опис на одговорности: -Прием и складирање на роба -Спремање и дистрибуција на роба

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје, фабрика за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи има потреба од 1 лице на позиција Машински/Електротехничар. Опис на одговорности и задачи: -Врши превентивно одржување на електромашинската опрема по налог на од

Кон огласот

Фирма: на на

Регион: Прилепски

Индустрија: Фармација

Опис

ПЗУ Аптека Мента фарм има потреба од фармацевтски техничар

Кон огласот

Фирма: Јована-Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Јована-Фарм има потреба од фармацевтски техничар со положен државен испит.

Кон огласот