Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 11

Фирма: ПЗУ Д-р Мирјана Андоновска

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 40000

Опис

ПЗУ Др. Мирјана Андоновска со седиште во Поликлиника Ченто има потреба од општо Доктор на Медицина.

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Д-р Александар Ничовски

Регион: Охридски

Индустрија: Медицина

Опис

Доктор

Кон огласот

Фирма: ПЗУ АСКЛЕПИОС 2

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА/ЛАБОРАНТ СО ПОЛОЖЕН СТРУЧЕН ИСПИТ.

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Интермед - Арт

Регион: Кумановски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

ПЗУ Интермед Арт има потреба од медицински сестри во амбулантата во Куманово во фабрика Дрекслермајер. Организиран превоз до фабриката за вработените има од Куманово, Кратово, Крива Паланка и Велес.

Кон огласот

Фирма: Дом за стари лица Терзиева

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Бараме медицинска сестра за работа во старски дом Терзиева

Кон огласот

Фирма: ПЗУ МЕДИКО ПОИНТ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Доктор на медицина со лиценца за работа и пожелно е познавање на Prima Medika

Кон огласот

Фирма: ПЗУ АЗУРА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 34000

Опис

Ординација по општа (семејна) медицина во Ѓорче Петров (Новоселски пат), бара медицинска сестра (medicinska sestra) со или без работно искуство за вработување на неопределено време. Испратете ЦВ на - ambulanta_azura@yahoo.com Со почит ПЗУ Азура

Кон огласот

Фирма: ПЗУ ДР МАЈА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

ПЗУ Д-Р МАЈА нуди работно место доктор по општа медицина со положен државен испит. Работа во две смени пон-петок.Работна позиција матичен лекар. Пратете CV на посочениот меил.

Кон огласот

Фирма: Гинекаликс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Гинекаликс лабораторија има потреба од Дипломиран Молекуларен биолог

Кон огласот

Фирма: Гинекаликс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Медицинска сестра

Кон огласот

Фирма: ПЗУ ЦИПУШ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

ПЗУ Ципуш бара лекар по општа медицина со лиценца за работа, плата по договор. Сите заинтересирани да се јават на бројот или дапуштат CV на маилот.

Кон огласот