Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 17

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Кичевски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Македонски Брод

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Охридски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Струшки

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Штипски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Тетовски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Тетовски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Тетовски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: ДСА ТЕАМ ДООЕЛ, Охрид

Регион: Кумановски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари. Пора

Кон огласот

Фирма: Олди Реставрација

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Плата: 43000

Опис

Се бара Монтер со минимум 10 години работно искуство за монтирање на разни не механички делови на автомобили (делови од врати и хауби, тапацири, и сл) . Сите услови за работа се овозможени. Исплата по договор и загарантирана на време. Можност и цел з

Кон огласот

Фирма: ВЛАТКО БЕНЗ СЕРВИС ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Плата: 36000

Опис

Друштво за трговија и услуги ВЛАТКО БЕНЗ СЕРВИС ДООЕЛ Скопје, ул. 1409 бр. 21 Скопје-Ѓорче Петров има потреба од вработување на мајстори за поправка на моторни возила во сервис за автомобили, сервисот се наоѓа во Ѓорче Петров, почетна плата од 36.000 дена

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Охридски

Индустрија: Автомобилска

Опис

Oператор во производство – автомобилска индустрија ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управув

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Струшки

Индустрија: Автомобилска

Опис

Оператор за контрола на квалитет и подршка во текот на прозиводство Реон: Охрид, Струга, Кичево ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска компанија со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Кичевски

Индустрија: Автомобилска

Опис

Оператор за контрола на квалитет и подршка во текот на прозиводство Реон: Охрид, Струга, Кичево, Ресен ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска компанија со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во обла

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Ресенски

Индустрија: Автомобилска

Опис

Оператор за контрола на квалитет и подршка во текот на прозиводство Реон: Охрид, Струга, Кичево, Ресен ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска компанија со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во обла

Кон огласот

Фирма: Супер Скај ДД

Регион: Велешки

Индустрија: Автомобилска

Опис

Административен службеник - Изработка на фактури - Припрема на документи за книговодство - Грижа за наплата на побарувања - Грижа за корисници - Контактирање на потенцијални клиенти - Договарање на состаноци

Кон огласот