Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 16

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Главни oдговорности и oбврски: 1. Ги послужуваат храната и пијалаците на клиентите на масите, како и подготовка на пијалоците во шанкот 2. Ги чистат масите и ги враќаат садовите и приборот за јадење во кујната; 3. Послужуваат алкохолни и безалкохолни

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Реномирана фирма – ексклузивен ресторан од Скопје Микеи Хантинг Клуб има потреба од следната работна позиција: МАГАЦИОНЕР Главни oдговорности и oбврски: • Прием, издавање и пренос на стока/артикли во магацин и водење компјутерска евиденција за исто

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Нашиот бутик хотел со 21 соба бара собарка како дел од нашиот тим заради извршување на секојдневните операции на хотелот, како и обезбедување висок квалитет на услугата за нашите гости. Главни одговорности и обврски: 1. Одржување на хигиената на гостин

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Нашиот бутик хотел со 21 соба бара искусен и динамичен менаџер / главен рецепционер. Оваа клучна улога вклучува управување со секојдневните операции на хотелот, обезбедување висок квалитет на услугата за нашите гости и водење на нашиот посветен тим. Г

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Главни одговорности и обврски: 1. Редовно одржување на објектите 2. Одржување на систем за греење и ладење 3. Одржување на електрика и водовод 4. Изведба на нови електрични инсталации и монтирање на разводни ормани и спојување на истите 5. Работ

Кон огласот

Фирма: Модерн Ливинг дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Плата: 40000

Опис

Се бара собарка во полно и скратено работно време на туристичко апартмани во центар. Плата за полно работно време 30-40.000 во зависност од искуството.

Кон огласот

Фирма: Хотел Лагадин

Регион: Охридски

Индустрија: Хотелиерство

Плата: 30.000

Опис

ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА - РЕЦЕПЦИОНЕР - ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ -РАБОТА ВО ДВЕ СМЕНИ -ПЛАТЕНИ ПАТНИ ТРОШОЦИ ИНФО- 076 244 324 , 070 261 448

Кон огласот

Фирма: Хотел Лагадин

Регион: Охридски

Индустрија: Хотелиерство

Плата: 35.000

Опис

ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА - СОБАРКИ -ПЛАТА 36.000 ДЕНАРИ -РАБОТА ПРВА СМЕНА -ПЛАТЕНИ ПАТНИ ТРОШОЦИ ИНФО- 076 244 324 , 070 261 448

Кон огласот

Фирма: Ангромаркетинг ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Хотел Винарска визба Лозар Битола има потреба од рецепционер за работа во трета смена. Заинтересираните да се јават на 075-373-542 или лично во хотелот.

Кон огласот

Фирма: ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ - Хотел Изгрев

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Доколку сакате да ја градите вашата кариера во еден од најубавите хотели на охридско-струшката ривиера ова е можност за Вас. Хотел Изгрев има потреба од Пица Мајстор. Нудиме сместување во хотелскиот комплекс и платени три оброци дневно. Заинтереси

Кон огласот

Фирма: ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ - Хотел Изгрев

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Доколку сакате да ја градите вашата кариера во еден од најубавите хотели на охридско-струшката ривиера ова е можност за Вас. Хотел Изгрев има потреба од работници на следните работни позиции: - Келнери - Шанкери Нудиме сместување во хотелскиот ком

Кон огласот

Фирма: ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ - Хотел Изгрев

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Доколку сакате да ја градите вашата кариера во еден од најубавите хотели на охридско-струшката ривиера ова е можност за Вас. Хотел Изгрев има потреба од работници на следните работни позиции: - Готвач - Помошник готвач - Садомијач Нудиме сместу

Кон огласот

Фирма: ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ - Хотел Изгрев

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Доколку сакате да ја градите вашата кариера во еден од најубавите хотели на охридско-струшката ривиера ова е можност за Вас. Хотел Изгрев има потреба од работници на следните работни позиции: - Масерки - Козметичарки Нудиме сместување во хотелскио

Кон огласот

Фирма: ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ - Хотел Изгрев

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Доколку сакате да ја градите вашата кариера во еден од најубавите хотели на охридско-струшката ривиера ова е можност за Вас. Хотел Изгрев има потреба од работници на работна позиција - Касиери/ки. Нудиме сместување во хотелскиот комплекс и платени т

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Реномирана фирма – ексклузивен ресторан од Скопје Микеи Хантинг Клуб има потреба од следната работна позиција: МАГАЦИОНЕР Главни oдговорности и oбврски: • Прием, издавање и пренос на стока/артикли во магацин и водење компјутерска евиденција за истото

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Нашиот бутик хотел со 21 соба бара динамичен рецепционер. Оваа клучна улога вклучува front- desk позиција со цел обезбедување висок квалитет на услугата за нашите гости. Главни одговорности и обврски: Работа со резервации, прием и сместување на гостит

Кон огласот