Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 5

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company working with large international clients, providing a range of services in administration, customer service, accountancy, IT, engineering, and more. We are an administrative logistic center serving prominent in

Кон огласот

Фирма: Компанија НМ

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Помошник сметководител , Сметководител

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

СИМПО ДОО Скопје има потреба од вработување на Сметководител во сектор за финансии и сметководство,

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Помошник смедководител да има познавање на материално водење на документација

Кон огласот

Фирма: АКАУНТИНГ ИН

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Акаунтинг ИН е фирма за сметководство која што поради зголемување на обемот на работа има потреба од сметководител. Имањето на лиценца за овластен сметководител ќе се смета за предност. Од кандидатите се бара да имаат познавање од: • Материјално и фина

Кон огласот