Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 6

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од две (2) лица "Оператори во мониторинг", пожелно претходно работно искуство. *Плата по договор

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Велешки

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од две (2) лица за физичко обезбедување (обезбедувачи) со задолжително поседување на лиценца, пожелно претходно работно искуство за реон Велес. *Плата по договор *Заинтересираните кандида

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од четири (4) лица "Работници за физичко обезбедување" за реон Скопје, пожелно претходно работно искуство. *Плата по договор

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од две (2) лица "Работници за патролно обезбедување" за реон Скопје со задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија како и Лиценца, пожелно претходно работно искуство. *Плата

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од едно (1) лице "Рецепционерка" со задолжително познавање на Англиски јазик, пожелно претходно работно искуство. *Плата по договор

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од две (2) лица "Техничари" со задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија, пожелно претходно работно искуство. *Плата по договор *Заинтересираните кандидати да пуштат CV

Кон огласот