Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 9

Фирма: ДТУ Визард Системи ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Дневна комуникација (email, телефон, изложбен салон) и градење долгорочни односи со купувачите и со дистрибутивната мрежа; - Подготовка на соодветна документација за продажба (понуди, тендерска документација, фактури и сл.) - Спроведување дневни активно

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Охридски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Охрид. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референт з

Кон огласот

Фирма: ДТУ Визард Системи ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

ЗА НАС: ДТУ Визард Системи ДООЕЛ Скопје е компанија која работи повеќе од 19 години со професионални тимови за продажба, инсталација, изведување на проекти, одржување и консултации за безбедносни системи: Видео надзор, Алармни системи, Детекција на пожар

Кон огласот

Фирма: ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО,ПРОМЕТ,СЕРВИС И УСЛУГИ АМИ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Бутик за женска и машка облека има потреба од вработено лице со полно работно време на работна позиција Продавач/ка. Бутикот е лоциран во Капиштец,Центар-Скопје. Сите заинтересирани кандидати може да ја пратат својата апликација на vanakotrejd@gmail.com

Кон огласот

Фирма: МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 32000

Опис

Потребни квалификации: Минимум завршено средно образование Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет програми)приоритет работа со ПАНТЕОН(Pantheon) Основни работни задачи: Работа на компјутер, внесување податоци Водење евиде

Кон огласот

Фирма: Hire & Fire SRL

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 62000

Опис

HIRE AND FIRE S.R.L Замислете го ова: група искусни професионалци, врзани со децениско патување во истата индустрија, кои одеднаш се наоѓаат на крстопат. Ние споделуваме не само експертиза, туку и визија толку усогласена што е речиси наелектризирана. Со

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за нови лица во Битола и Струмица кои имаат ентузијазам и желба да работат со миленици во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ. Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од продавач/ка. Имаме потреба од ли

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Струмички

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за нови лица во Битола и Струмица кои имаат ентузијазам и желба да работат со миленици во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ. Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од продавач/ка. Имаме потреба од ли

Кон огласот

Фирма: Интерстаб инженеринг

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 30000

Опис

Интерстаб директен увозник за македонскиот пазар на компоненти и системи во производните линии на системи за наводнување, црева, градина и водоснабдување. Компанијата бара да назначи искусен и одговорен: МАГАЦИОНЕР – МАГАЦИНА БАЗА СКОПЈЕ Неговат

Кон огласот