Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 34

Фирма: Римеко ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

РИМЕКО доо , (Елипсо Маркети ) , Скопје има потреба од вработување на едно лице на работно место: ВОЗАЧ дистрибуција на бела техника – Скопски регион Пожелно е работно искуство минимум 1-2 години во слична струка. Потребно е возачка дозвола за Ц к

Кон огласот

Фирма: Фирма

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

ВРАБОТУВАМЕ 5 МАРКЕТИНГ АГЕНТИ ВО БИТОЛА!!! Потребни ни се: -Комуникативни и позитивни особи -Амбициозни и мотивирани Нудиме: -Плата фиксна + бонуси - Брз раст и развој Услови: - Сопствено возило за работа и возачка дозвола Б категотија

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

ВРАБОТУВАМЕ 5 МАРКЕТИНГ АГЕНТИ ВО БИТОЛА!!! Потребни ни се: -Комуникативни и позитивни особи -Амбициозни и мотивирани Нудиме: -Плата фиксна + бонуси - Брз раст и развој Услови: - Сопствено возило за работа и возачка дозвола Б категотија

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од 1 возач. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија. Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака "ВОЗАЧ". Работното место е со почеток од

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Пуре Лифе Косметикс фирма за увоз на козметика и храна, поради проширување на дејноста, има потреба од вработување на помошник магационер. Работните задачи се во согласност со работно место во магацинот на Пуре Лифе во Визбегово. Заинтересираните канд

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Реномирана фирма од Скопје - Микеи Интернационал има потреба од следната работна позиција: Асистент во продавница Главни oдговорности и oбврски: • Извршување на продажни активности на производите од продавницата согласно политиката на компанијата

Кон огласот

Фирма: гифтсхоп

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Se bara prodavacka vo gift shop butik vo Cento, zainteresiranite neka ispratat CV so opis na rabotno iskustvo

Кон огласот

Фирма: Љондеи ем

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

Целосен оглас: ДООЕЛ ЉОНДИ ЕМ, распишува оглас за вработување на: 1 (еден) РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА со место на вршење на работните задачи во СИЛВЕР МООН(„МАРШАЛ ТИТО) - Битола. Одговорности и работни задачи: Услужување на купувачите и продажба на прои

Кон огласот

Фирма: ЗКМ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Италијанската компанија ТУТО КАПСУЛИ специјализирана за продажба на еспресо кафе, еспресо капсули и кафемати во продажните салони во East Gate Mall Ул. Бесасица Бр. 2 има потреба од продажен персонал. Потребни квалификации -Минимум средно образовани

Кон огласот

Фирма: НИВО СУПЕРИОР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

КOMERCIJA

Кон огласот

Фирма: Рик експорт импорт

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 37000

Опис

Посета на клиенти и продажба на производите од портфолиото на компанијата. Активности поврзани со мерчендајзинг на производите во продажните објекти. Следи месечни и дневни таргети, дава предлози за унапредување на продажните процеси.

Кон огласот

Фирма: Толлакс Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Бараме колеги (М) за работа во тобако објект Ноќна смена 20:00 часот - 03:00 часот ЛОКАЦИИ: Аеродром Скопјанка Тафталиџе Центар кај Холидеј Инн Рузвелтов Дебар Маало Просечна плата со дополнителни исплати После првиот месец мин

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 70000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни. Вашите CV-ја испратете ги на

Кон огласот

Фирма: Вакчаре ДООЕЛ

Регион: Охридски

Индустрија: Трговија

Опис

Салон за мебел Гамма мебел-Охрид има потреба од една продавачка. Заинтересираните кандидати своите податоци(CV ) можат да ги испратат на e-mail: gamma.mebel@yahoo.com Телефони за контакт 046-253-012 и 071-229-501

Кон огласот

Фирма: Вакчаре ДООЕЛ

Регион: Охридски

Индустрија: Трговија

Опис

Салон за мебел Итали Стил - населба Св. Еразмо,Подмоље има потреба од една продавачка. Заинтересираните кандидати своите апликации(CV ) можат да ги испратат на e-mail : italystyle5@hotmail.com ,исто така можат да закажат разговор на телефон 072-225-073, и

Кон огласот

Фирма: ЗКМ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 24000

Опис

Италијанската компанија ТУТО КАПСУЛИ специјализирана за продажба на еспресо кафе, еспресо капсули и кафемати во продажните салони во East Gate Mall Ул. Бесасица Бр. 2 има потреба од продажен персонал. Потребни квалификации -Минимум средно образование

Кон огласот

Фирма: Тим Треид

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 25000

Опис

Prodavacka za vo market

Кон огласот

Фирма: ТУДОРС

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Тудорс дооел Скопје има потреба од продажни асистенти Работни задачи: * Услуга во согласност со процедурите на компанијата * Прием, редење, изложување и сортирање на робата * Грижа за хигиена во продажното место * Работа на каса

Кон огласот

Фирма: ТУДОРС

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

Тудорс дооел има потреба од персонал за продажба за продавицата во Битола-Широк Сокак. Вашето CV испратете го на маил: info@tudors.mk или tudors.rabota@gmail.com

Кон огласот