Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 33

Фирма: Ројал Инвест

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 36000

Опис

Опис за позиција магационер : -Прием и контрола на влез и излез на роба -Познавање на работа со ВИЉУШКАР -Спремање на роба за испорака Работно време од 08 до 15 часот од Понеделник до Сабота(7 часа дневно) Недела, државни и верски празници(според з

Кон огласот

Фирма: Фирма

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Кон огласот

Фирма: Тим Треид

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 23000

Опис

Продавачка

Кон огласот

Фирма: ОПТИЛ Д.О.О.

Регион: Прилепски

Индустрија: Трговија

Опис

Оптика Оптил има потреба од дипломирани Оптометристи со или без работно искуство. Нудиме фер игра и добра плата, во Оптил е убаво да се работи! Услови: - Чесни - Вредни - Воспитани - Насмеани Сѐ друго се учи! Сите заинтересирани може да ап

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Pуre Life Cosmetics, фирма за увоз- извоз на козметички производи и храна има потреба за Магационер. Работното место се наоѓа во индустриска зона Визбегово. Не е потребно претходно искуство, меѓутоа ќе се смета за предност. Заинтересираните кандидати

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Главни oдговорности и oбврски: Извршување на продажни активности на производи од продавницата -спортско ловечка опрема Водење на евиденција за извршената продажба Посветеност на клиентите и давање на поддршка и консултации на клиентите Извршување на р

Кон огласот

Фирма: ЗКМ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Италијанската компанија ТУТО КАПСУЛИ специјализирана за продажба на еспресо кафе, еспресо капсули и кафемати во продажните салони во East Gate Mall Ул. Бесасица Бр. 2 има потреба од продажен персонал Ние нудиме -Работа во перспективна средина -

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од агент за продажба Имаме потреба од личности кои: - Ги сакаат домашните миленици - Имаат желба за учење на нови производи / совети за миленици - Цел за свое напредување - Ведри, насмеани, комуникативни и позит

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Главни одговорности и обврски: 1. Одржување на зеленило, цвеќиња, украсни дрвја во дворната површина на комплексот 2. Поткастрување на разни листопадни и иглолисни растенија/дрвја во различни големини 3. Косење, одржување и негување на тревна површи

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 40000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 70000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни. Вашите CV-ја испратете ги на

Кон огласот

Фирма: Медија Планет

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 35.000

Опис

Трговско издавачка куќа,поради проширување бара: 2 продавачи/ки (постојано вработување), 3 презентери/ки со и без работно искуство од 20 - 30 год. Дополнителни информации на тел. 077/426-021 маил: medijaplanet@yahoo.com Ние ви нудиме: Редовни м

Кон огласот

Фирма: ЕЛИВАЛ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Продавница за електро материјали има потреба од продавач (продажба и редење на роба)

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30.000

Опис

СОРАБОТНИЦИ ВО ТРГОВСКА ДЕЈНОСТ!!! УСЛОВИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ИМААТ ИДЕАЛНИТЕ КАНДИДАТИ: Расположение за работа и одговорност Мотивирани од желбата да успеете од сопствени залагања (без оглед дали имате професионално искуство или не, ние ќе ве упатиме во

Кон огласот

Фирма: Империјал Трејд Компани ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Потребен е административен работник / асистент за компанија која се занимава со трговија на големо главно со странски компании. Основни работни задачи: Активна дневна комуникација (email, телефон, ) и високо професионален однос со бизнис партнерите О

Кон огласот

Фирма: Империјал Трејд Компани ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Потребен е административен работник / асистент за компанија која се занимава со трговија на големо главно со странски компании. Основни работни задачи: Активна дневна комуникација (email, телефон, ) и високо професионален однос со бизнис партнерите О

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Охридски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје поради проширување на својот тим има потреба од продавачи/ки во малопродажен објект во Охрид. За таа цел кандидатите потребно е да бидат со работно искуство во продажба, одлични комуникациски способности, способност за тимска работа,позна

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје, поради проширување на својот тим има потреба од Комерцијалист за продажба . Работни обврски: развивање и спроведување на стратегии за продажба и маркетинг со цел зголемување на продажбата;истражување на пазарот и развивање стратегии за

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје поради проширување на својот тим има потреба од лица за работното место продавач/ка во малопрдажен објект.

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје има потреба од транспортни работници за работа во магацин.

Кон огласот

Фирма: БетаМедико Традинг

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Веледрогерија Бета Медико Традинг објавува конкурс за вработување на: 1 лице фармацевтски техничар Задолжително потребно : Положен државен испит, Познавање на англиски јазик, Работа со компјутер Заинтересираните лица да ги пратат своите б

Кон огласот