Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 9

Фирма: ФД МОНИМАКС ФИНАНСИСКО ДООЕЛ ОХРИД

Регион: Охридски

Индустрија: Финансии и банкарство

Плата: 34000

Опис

Монимакс Финансиско друштво со седиште во центарот на Охрид има потреба од : - Compliance officer Работни задачи: -Ефективно спроведување на програма за правна усогласеност. -Следење на правните регулативи за конкретната дејност. -Следење и ажури

Кон огласот

Фирма: ФД МОНИМАКС ФИНАНСИСКО ДООЕЛ ОХРИД

Регион: Охридски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Компанија со 100% странски капитал, основана во Република Северна Македонија, со седиште во центарот на Охрид бара специјалист за кредитирање.

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of customer service, accountancy, IT, engineering, administration (related to logistics, technical administration) etc. Job

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of customer service, accountancy, IT, engineering, administration (related to logistics, technical administration) etc. We are

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: Интерактиве солутионс

Регион: Охридски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Компанија со 100 % странски капитал со седиште во центарот на Охрид, бара високо квалификуван кадар за своите деловни активности во нејзиното седиште во Охрид. Следнава позиција е отворена: Обезбедување Испратете го Вашето CV на employment@isoluti

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Делчевски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Штипски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Радовишки

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот