Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 8

Фирма: ПЗУ МЕДИКО ПОИНТ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Доктор на медицина со лиценца за работа и пожелно е познавање на Prima Medika

Кон огласот

Фирма: ГЕНЕА Лабораторија

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

ПЗУ ГЕНЕА ЛАБОРАТОРИЈА има потреба од биолог/биохемичар/молекуларен биолог со работно искуство. Дoколку ги исполнувате условите и сакате да работите во пријатна и професионална работна средина, со можност за напредок и обука, доставете го Вашето лично р

Кон огласот

Фирма: ПЗУ АЗУРА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 34000

Опис

Ординација по општа (семејна) медицина во Ѓорче Петров (Новоселски пат), бара медицинска сестра (medicinska sestra) со или без работно искуство за вработување на неопределено време. Испратете ЦВ на - ambulanta_azura@yahoo.com Со почит ПЗУ Азура

Кон огласот

Фирма: ПЗУ ДР МАЈА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

ПЗУ Д-Р МАЈА нуди работно место доктор по општа медицина со положен државен испит. Работа во две смени пон-петок.Работна позиција матичен лекар. Пратете CV на посочениот меил.

Кон огласот

Фирма: Гинекаликс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Гинекаликс лабораторија има потреба од Дипломиран Молекуларен биолог

Кон огласот

Фирма: Гинекаликс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Медицинска сестра

Кон огласот

Фирма: ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА РЕС ХУМАНА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 60000

Опис

Поликлиника Рес Хумана има потреба од специјалист педијатар Вашето CV испратете го на reshumana@reshumana.com.mk

Кон огласот

Фирма: ПЗУ ЦИПУШ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

ПЗУ Ципуш бара лекар по општа медицина со лиценца за работа, плата по договор. Сите заинтересирани да се јават на бројот или дапуштат CV на маилот.

Кон огласот