Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 12

Фирма: Мис Глобус

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Мис Глобус е компанија која е повеќе од 30години присутна на македонскиот пазар со месни производи и преработка на месо. Се бара работник во ПРОИЗВОДСТВО Услови за работа: Редовна месечна плата; Полно работно време- 40 часа; Пријатна работна атмосфер

Кон огласот

Фирма: Мулти Медија

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 40000

Опис

Фирмата Мулти Медија вработува бравар/заварувач. Почетна плата 40.000,00 со можност за покачување. Вашите биографии испратете ги на емаил: multimedia.pogon@yahoo.com или контактирајте не на: 075233998, 070257529.

Кон огласот

Фирма: .

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фирма има потреба од работник во производство на салфети. Работната апликација може да ја пратите на maxigroupciklama@yahoo.com или испратете податоци по смс на 070530184

Кон огласот

Фирма: .

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фирма има потреба од работник во производство на салфети. Работната апликација може да ја пратите на maxigroupciklama@yahoo.com или на 070530184

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

оператор во произвоство средства за хигиена и козметика

Кон огласот

Фирма: Мис Глобус

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Производство

Опис

Мис Глобус е компанија која е повеќе од 30години присутна на македонскиот пазар со месни производи и преработка на месо. Се бара возач со б категорија Услови за работа: Редовна месечна плата; Полно работно време- 40 часа; Работни задачи: Управув

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 1

Опис

Фирма:Дооел Марио Матео Дејност: индустриски кетеринг Локација: Кујна во Кромберг и Шуберт Работно место: Оперативен менаџер Работни обврски:организација на работа во кујна, контрола на кујна, спроведување на процеси на работа.

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 1

Опис

Фирма: Дооел Марио Матео Дејност: индустриски кетеринг Локација: Кантина во Кромберг и Шуберт Работно место: продавач/ка во кантина Работни обврски: подготвување и послужување на пијалоци, добра комуникација со клиенти. - Платен годишен регрес, раб

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

ТЕХНОЛОГ -ЛАБОРАНТ

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

Технолог-раководител на погон

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Струмички

Индустрија: Производство

Опис

Земјоделски Агроном- за суровина

Кон огласот

Фирма: АНМА ПЛАСТ

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Опис

Водечката компанија АНМА ПЛАСТ Битола, има потреба за зголемување на кадарот за работа, потребни се оператори во производство кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството. Работни зад

Кон огласот