Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Работник во производство

Организација

ФИ-СА КОМЕРЦ ДООЕЛ

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Работник во производство во месна индустрија на позиција полниличар

Потребни квалификации

-Фи-СА Комерц има потреба од  полниличар  со работно искуство  во месна индустрија
Нудиме:
-Плата по договор во зависност од работното искуство
-Редовни месечни примања
-Исплата на К 15
-Годишен одмор 20 работни дена
-Работна недела 40часа

Објавен на: 04/06/2024

Краен рок за пријавување: 18/06/2024