Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Персонал за продажба

Организација

Сендвичара Нино

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Сендвичара Нино има потреба од вработување на: Персонал за продажба (женско лице)

Локација: ГТЦ, Скопје

Профил на личноста:
* Одговорна и лојална личност;
* Спретна и со позитивен став.

Ние нудиме:
* Редовни месечни примања;
* Хранарина, оброк.

Работно време:
* Понеделеник-Сабота 8 часа дневно;
* Празници и Недела не се работи;
* Работа во смени, прва и втора.

Сите заинтересирани кандидати своите кратки биографии (CV) може да ги достават на следниот мејл - sendvicaraninosam@yahoo.com

Контакт за повеќе информации: 070/261 035 - Оливера

Потребни квалификации

Завршено средно образование;
Со и без работно искуство;
Познавања од областа на работа со каса;
Способност за работа во тим.

Контакт информации

Емаил

sendvicaraninosam@yahoo.com

Телефон

070 261 035

Објавен на: 05/06/2024

Краен рок за пријавување: 20/06/2024