Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

Нема информација

Плата

25000

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Самопослуга во Црниче бара 2 продавачки со или без работно искуство. Повеќе информации на 071/252-317

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

diskont-laki@live.com

Телефон

071 252 317

Објавен на: 30/05/2024

Краен рок за пријавување: 15/06/2024