Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Мајстор

Организација

АНЕТА КОМПАНИ

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Firma vo prehrambenata industrija bara majstor za vo pogon.
Plata po dogovor.
Kandidatot treba da ima poznavanje od elektrika i zelba za timska rabota.

aplikaciite da se dostavuvaat na mail.vrabotuvanjeaneta@yahoo.com
so naznaka ,, za majstor,,.

Потребни квалификации


            

Објавен на: 07/06/2024

Краен рок за пријавување: 30/06/2024