Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Главен магационер

Организација

ДАДО ХИТ 2015

Плата

30000

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Магационер

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

nabavka@dado.mk

Телефон

075212567

Објавен на: 07/06/2024

Краен рок за пријавување: 07/07/2024