Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

УРФА-Битола

Плата

30000

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Продавниците Урфа во новиот пазар и долниот градаки пазар имаат потреба од продавачки нудиме пријатни услови за работа со почетна плата од 26 000 ден к-15 и редовен годишен одмор .
Сите заинтересирани може да аплицираатсо свое CV на viber. 070-312-305
Или на e-mail: griskompani@yahoo.com

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

griskompani@yahoo.com

Телефон

070312305

Објавен на: 09/07/2024

Краен рок за пријавување: 08/08/2024