Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Технолог

Организација

ДАДО ХИТ 2015

Плата

35000

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Технолог за храна

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

nabavka@dado.mk

Телефон

075212567

Објавен на: 07/06/2024

Краен рок за пријавување: 07/07/2024