Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Работник во производство

Организација

Имако Вино

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

ИМАКО ВИНО, Штип е винарска визба со долгогодишно искуство во производството на вино и други алкохолни пијалоци, активен на пазарот во земјата и во странство. Поради натамошен развој и напредок на компанијата, имаме потреба од вработување на лица во одделот Производство
Придружи ни се како Винар во оддел Производство!
Локација Штип

За работната позиција:
Како Винар во оддел Производство ќе бидеш вклучен во различни фази во изработка на виното. Оттаму, работната позиција бара подготвеност за движење во производствен капацитети на различни временски околности.

Што нудиме?
1. Соодветна обука за позицијата и почетна стручна поддршка во извршувањето на задачите;
2. Редовна и компетитивна плата согласно познавањата и работното искуство на кандидатот на иста или слична позиција;
3. Платен секој прекувремен работен час;

Потребни квалификации

Твојот профил
• Ти одговара полно работно време во Штип;
• Поседуваш знаења и вештини за ракување со машини и опрема;
• Имаш работно искуство на слична позиција во винарија или во било кој сектор од прехранбена индустрија; А доколку немаш работно искуство, кај тебе постои отвореност да ги стекнеш потребните знаења преку содветна обука од поискусните колеги;
• Одговорен и организиран си во работата;
• Не ти претставува предизвик да се придржуваш до дадени насоки за работа;
• Физичка подготвеност.

Од тебе се очекува
• Навремено и точно да ги извршуваш работните задачи според однапред зададени насоки во фазата на примарно производство, финализација и дестилација;
• Да одржуваш хигиена на винарската опрема, машините и просторот за работа;
• Да ракуваш со машини и опрема;
• Да се придржуваш до препораките за БЗР.

Контакт информации

Емаил

kariera@imakovino.com.mk

Телефон

070233375

Објавен на: 06/06/2024

Краен рок за пријавување: 20/06/2024