Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Магационер

Организација

Имако Вино

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

ИМАКО ВИНО, Штип е винарска визба со долгогодишно искуство во производството на вино и други алкохолни пијалоци, активен на пазарот во земјата и во странство. Поради натамошен развој и напредок на компанијата, имаме потреба од вработување на лица во сектор Магацин и Логистика.
Придружи ни се како Магационер во Сектор Магацин и Логистика!
Локација Штип

За работната позиција:
Како Магационер во сектор Магацин и Логистика ќе бидеш вклучен во различни фази на работа во магацинот, и тоа палетирање, прием и складирање на репро материјали, одржување на магацин и средства за работа, прием и складирање на готов производ.

Што нудиме?
1. Соодветна обука за позицијата и почетна поддршка во извршувањето на задачите;
2. Редовна и компетитивна плата согласно познавањата и работното искуство на кандидатот на иста или слична позиција;
3. Платен секој прекувремен работен час;

Потребни квалификации

Твојот профил
• Ти одговара полно работно време во Штип (понеделник – петок)
• Имаш работно искуство на слична позиција со магацинско работење
• Познавање од работа со компјутери, работа со ПДА уреди или во ЕРП систем
• Одговорен и организиран си во работата
• Тимски играч
• Не ти претставува предизвик да се придржуваш до дадени насоки за работа
• Физичка подготвеност

Од тебе се очекува
• Прием и складирање на репро материјалите и готовите производи во магацинските простории
• Подготовка за испорака на роба по претходно добиен налог, како и евидентирање и издавање на истиот
• Утовар и истовар на возилото при испорака и прием на производи
• Работа со документација која го следи магацинскиот тек на производите со ПДА уред и во компјутерски систем
• Да учествуваш во организацијата на магацинот и подредувањето на роба
• Навремено и точно да ги извршуваш работните задачи според однапред зададени насоки
• Максимално внимание и грижа за репроматеријалите и готовите производи

Контакт информации

Емаил

kariera@imakovino.com.mk

Телефон

070233375

Објавен на: 06/06/2024

Краен рок за пријавување: 20/06/2024