Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Организација

РИМЕС МС ГРОУП

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Месна  индустрија има потреба  од вработување на лице за работно место ,, овластен сметководител,, . 
со работно искуство . Кандидатите што го исполнуваат условот својата биографија CV можат да го
достават на меил : contact@rimes.com.mk

Потребни квалификации

ВСС

Контакт информации

Емаил

contact@rimes.com.mk

Телефон

02 2545 110

Објавен на: 21/05/2024

Краен рок за пријавување: 21/06/2024