Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Помошник во кујна

Организација

СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ Скопје има потреба од 1 лице на работно место: ПОМОШНИК ВО КУЈНАЛичен профил:

Одговорна и организирана личност

Лојалност и чесност

Професионален пристап кон работата

Способност за индивидуална и тимска работаУслови за работа:

Работа во прва смена од 06-14 часот.
Возачка дозвола Б - категорија
Недела и празници се неработни денови.

Нудиме:

Платен оброк.
Плата по договор.Сите заинтересирани кандидати ги покануваме да не контактираат на следниот тел.број: 078/455-038

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

aneta.sarafinovski@outlook.com

Телефон

078/455-038

Објавен на: 12/06/2024

Краен рок за пријавување: 12/07/2024