Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 210

Фирма: Римеко ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

РИМЕКО доо , (Елипсо Маркети ) , Скопје има потреба од вработување на едно лице на работно место: ВОЗАЧ дистрибуција на бела техника – Скопски регион Пожелно е работно искуство минимум 1-2 години во слична струка. Потребно е возачка дозвола за Ц к

Кон огласот

Фирма: МЕДИКУС

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Фармација

Опис

Позиција ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручен соработник Ве покануваме да работите за најголемиот светски бренд, ЕСИ – додатоци во исхраната. ЕСИ е златен стандард за хербални производи кај нас и во светот. Во Македонија е присутен од 2003 година и е етаблира

Кон огласот

Фирма: Амплус Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Плата: 40000

Опис

Амплус е консултантска фирма за професионални услуги од областа на управувањето со финансии, даноци и сметководство. Обезбедуваме технолошко напредни, наворешни (outsourced) бизнис решенија кои вклучуваат: стручни финансиски, даночни, сметководствени и к

Кон огласот

Фирма: Фитнес Хаус

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Fitness House има потреба од персонал за работа ,наскоро го отвора својот втор локал (реон Аеродром) за кој е потребен комплетно нов тим но исто така има потреба и за веќе познатата локација во Центар. Со таа цел, објавуваме оглас за повеќе отворени р

Кон огласот

Фирма: Рик експорт импорт

Регион: Западна Македонија

Индустрија: Дистрибуција

Плата: 32000

Опис

Посета на клиенти и продажба на производите од портфолиото на компанијата. Активности поврзани со мерчендајзинг на производите во продажните објекти. Следи месечни и дневни таргети, дава предлози за унапредување на продажните процеси.

Кон огласот

Фирма: АСИЛА ДООЕЛ увоз-извоз Охрид

Регион: Охридски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Company incorporated in Macedonia, with it's seat in Ohrid, seeks to employ qualified personnel for its business activities in its company seat in Ohrid. Successful candidates for all positions should possess the ability to work with current IT technolog

Кон огласот

Фирма: ДТУ Визард Системи ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Дневна комуникација (email, телефон, изложбен салон) и градење долгорочни односи со купувачите и со дистрибутивната мрежа; - Подготовка на соодветна документација за продажба (понуди, тендерска документација, фактури и сл.) - Спроведување дневни активно

Кон огласот

Фирма: адвокадска канцеларија

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

нотарска канцеларија има потреба од двајца работници. кандидатот треба да има завршено правен факултет

Кон огласот

Фирма: Фирма

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Кон огласот

Фирма: ГрафоПром Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

Работник за во печатница на штанц машина

Кон огласот

Фирма: ГрафоПром Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

Работник на плотер, и лепење на фолија на одредени површини

Кон огласот

Фирма: Видео Аларм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Компанијата Видео Аларм ДОО има потреба од Електо Техничар-Монтер за слабострујна инсталација со работа со системи за техничка заштита. Искуство со работа на системи за Видео Надзор, Алармни Системи, Контрола на Пристап, Евиденција на Работно Време се сме

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Администрација

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering,... We ar

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Support and Solutions Center MK is a company working with large international clients, providing a range of services in administration, customer service, accountancy, IT, engineering, and more. We are an administrative logistic center serving prominent in

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of customer service, accountancy, IT, engineering, administration (related to logistics, technical administration) etc. We are

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company working with large international clients, providing a range of services in administration, customer service, accountancy, IT, engineering, and more. We are an administrative logistic center serving prominent in

Кон огласот

Фирма: Индустри Бизнис Сервис Центар

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Industry Business Service Center is a business consulting service that offers high-quality, sustainable, and cost-efficient waste solutions tailored to the needs of each customer. Our service is underpinned by a network of specialized, large-scale facilit

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Support and Solutions Center MK is a company working with large international clients, providing a range of services in administration, customer service, accountancy, IT, engineering, and more. We are an administrative logistic center serving prominent in

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Машинство

Опис

Are you ready to drive the energy transition? Join our dynamic team at Support and Solution and play a key role in shaping our climate-positive actions. We are a logistics company with a strong focus on applied engineering. Our mission is to translate

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Support and Solutions Centar MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering, ... We a

Кон огласот